Paastasactie 2022, geef voor je buren

Al enkele jaren vindt jaarlijks rond Pasen een inzamelingsactie plaats voor mensen in Klarendal, St Marten en Spoorhoek van wie bekend is dat ze het niet breed hebben.  Denk daarbij aan mensen die gebruik maken van faciliteiten van De Voedselbank en kerkelijke instanties. 

 

Van luxe producten naar cadeaubon

In het verleden werden er (PAAS) tassen samengesteld met  wat meer luxe producten om de Paasdagen wat op te vrolijken. Die tassen werden gevuld door wijkbewoners die producten doneerden. Daardoor konden mensen alsnog genieten van de artikelen die ons rond die tijd worden voorgeschoteld in de reclames.  Helaas is het door Corona dit jaar niet mogelijk om levensmiddelen in te zamelen.  Om die reden vragen  we nu een financiële bijdrage, waarvan “je buren” een cadeaubon krijgen die ze kunnen besteden bij een supermarkt. 

 

40 dagen voor Pasen

De inzameling vindt plaats vanaf  2 maart t/m 6 april 2022, gedurende de 40 dagen voor Pasen.  Maar feitelijk staat de inzamelactie al open. Het rekeningnummer waar de bijdrage naar overgemaakt kan worden is:  NL82TRIO0379 7200 00 t.n.v. Stichting Inloophuis St.Marten/Klarendal/Spoorhoek, graag onder vermelding van Actie Paastas

 

Online kun je ook met één klik doneren door te gaan naar de Doneeractie Paastas. Je krijgt daar de mogelijkheid om via IDEAL makkelijk je donatie te geven.

Deze actie is opgezet door de Eusebiusparochie, het inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en betrokken wijkbewoners.

Hopelijk spreekt deze actie u aan en maakt u geld over naar het eerder genoemde bankrekeningnummer.

 

Namens alle betrokken wijkbewoners alvast hartelijk dank!!!

18

FEB

Brunch en viering elke 1e en 3e zondag


Lees meer

18

FEB

Mooie vieringen


Lees meer

05

FEB

Vieringen online, geen brunch


Lees meer