Vriend & Sponsor worden?

Wij zijn afhankelijk van giften en onze vrienden. Wij zijn transparant over onze kosten en opbrengsten en houden de kosten zo laag mogelijk. Wij werken met vrijwilligers en de kosten hebben slechts betrekking op de ruimten die wij gebruiken en de activiteiten. Gelukkig groeit onze vriendenkring nogsteeds en het zou geweldig zijn als jij ons werk ook kunt steunen met een gift.

Samen met jou?

Wij zijn financieel afhankelijk van onze vriendenkring
Villa Klarendal is financieel afhankelijk van giften. De bezoekers van de Villa hebben bijna zonder uitzondering een heel smalle beurs. We kunnen we maar een klein deel van de kosten zelf dragen. Onze kosten hebben betrekking op de ruimten die wij gebruiken en onze activiteiten. Verder werken we bij Villa Klarendal alleen met vrijwilligers . Dat betekent dat we voor een naar verhouding klein bedrag heel veel kunnen betekenen voor veel bewoners in de wijk Klarendal in Arnhem.  Op deze website vind je onze jaarverslagen en financiële cijfers.

Onze vriendenkring
Gelukkig heeft de Villa een groeiende kring van Vrienden van de Villa. Deze vriendenkring steunt ons met woord en daad, met gebed en giften.
Om ook in de toekomst onze kosten te kunnen dragen is het nodig dat onze vriendenkring verder blijft groeien. Het zou geweldig zijn als je ons werk zou willen steunen met een gift. Dit kan eenmalig maar ook regelmatig, bijvoorbeeld per maand of per kwartaal.

Wordt dus ook vriend van de Villa want jouw bijdrage is hard nodig en zeer welkom!