Wat we doen

Villa Klarendal beidt de volgende activiteiten aan:
Maaltijd en viering met kinderclub, Broodservice, Gebeds- en bijbelstudieochtend en met regelmaat Zoom-in avonden (3 avonden waarin we een onderwerp bespreken). Daarnaast zijn we betrokken bij de Herdertjestocht, de voedselbank, intercultureel gesprek, Landenkookgroep, wijkplatform en meer...

 

20 december: Workshop kerstknutselen


Lees meer

6 november: Brunch (zonder viering)


Lees meer

Brunch en Viering op de zondag

Elke 1e zondag van de maand is er een brunch van 11.00 tot 12.00


Lees meer

Bijbelclub in Klarendal

Bijbelclub, elke 2e en 4e zondag van de maand.


Lees meer

Paastasactie 2021, geef voor je buren

Al enkele jaren vindt jaarlijks rond Pasen een inzamelingsactie plaats voor mensen in Klarendal, St Marten en Spoorhoek van wie bekend is dat ze het niet breed hebben.  Denk daarbij aan mensen die gebruik maken van faciliteiten van De Voedselbank en kerkelijke instanties. 

 

Van luxe producten naar cadeaubon

In het verleden werden er (PAAS) tassen samengesteld met  wat meer luxe producten om de Paasdagen wat op te vrolijken. Die tassen werden gevuld door wijkbewoners die producten doneerden. Daardoor konden mensen alsnog genieten van de artikelen die ons rond die tijd worden voorgeschoteld in de reclames.  Helaas is het door Corona dit jaar niet mogelijk om levensmiddelen in te zamelen.  Om die reden vragen  we nu een financiële bijdrage, waarvan “je buren” een cadeaubon krijgen die ze kunnen besteden bij een supermarkt. 

 

40 dagen voor Pasen

De inzameling vindt plaats vanaf  17 februari  tot 22 maart 2021, exact de 40 dagen voor Pasen.  Maar feitelijk staat de inzamelactie al open. Het rekeningnummer waar de bijdrage naar overgemaakt kan worden is:  NL82TRIO0379 7200 00 t.n.v. Stichting Inloophuis St.Marten/Klarendal/Spoorhoek, graag onder vermelding van Actie Paastas

 

Online kun je ook met één klik doneren door te gaan naar de Doneeractie Paastas. Je krijgt daar de mogelijkheid om via IDEAL makkelijk je donatie te geven.

Deze actie is opgezet door de Eusebiusparochie, het inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en betrokken wijkbewoners.

Hopelijk spreekt deze actie u aan en maakt u geld over naar het eerder genoemde bankrekeningnummer.

 

Namens alle betrokken wijkbewoners alvast hartelijk dank!!!